Kinderopvang logobot

Dans en muziek op het IKC

Deze week is het thema ‘dans en muziek’ begonnen op het IKC. De hele week hebben we zelf gezongen gedanst en muziek gemaakt. 

Ook hebben we een schilderij gemaakt op muziek, we luisterden naar Vivaldi en Michael Jackson en ontdekten dat de schilderingen helemaal vanzelf anders werden als de muziek veranderde!?! De kleuren dansten heel zacht en rustig bij klassiek en bij Michael Jackson ploften ze hard op en neer en mengde alle kleuren al snel door elkaar.

In de nieuwsbrief hadden we een oproep gedaan aan ouders of ze een instrument bespeelden en dit wilde laten horen. De moeder van Sofie speelt viool en kwam een prachtig optreden geven. Ze had zelfs het liedje ‘dansen met Nijntje’ ingestudeerd. Ongeveer 30 kinderen zaten ademloos toe te kijken in het begin, maar al snel werd er ook meegezongen bij alle bekende kinderliedjes.
Wat een beleving was dit voor de kinderen, prachtig!

Twitter

  • Ongeveer 50 minuten geleden
    PretMetRep geeft voorlichting waarbij kinderen leren respect en zorg te hebben voor de natuur. En leert kinderen wa… https://t.co/dT60T7T3l6 via @KinderopvangSKG
  • Ongeveer 50 minuten geleden
    Voorlichting over reptielen aan de kids door ‘PretMetRep’. Voordat iedereen roept: ‘dierenmishandeling’: deze diere… https://t.co/howFq1jCYQ via @KinderopvangSKG
  • Ongeveer 4 dagen geleden
    #vakantie met de #bso van @skg in @MooiGorinchem ! https://t.co/FMF9SqxMR3 via @KinderopvangSKG

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.