Missie en visie SKG

Missie

SKG ziet het als haar kerntaak om de ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren te ondersteunen, te bevorderen en te begeleiden. SKG staat voor ‘Samen Kunnen Groeien’.

Visie

Als stichting is SKG een maatschappelijke onderneming die een actieve bijdrage levert aan de professionalisering van haar medewerkers en van de branche waarbinnen zij actief is. 

  • Samen met kinderen, opvoeders, onderwijs en andere belanghebbenden. 
  • Vanuit een leidende expertise en vanuit een heldere pedagogische visie.
  • Centraal in de (lokale) gemeenschap.
  • Toegankelijk voor iedereen. 

SKG speelt in op ontwikkelingen in de branche, door actief bij te dragen aan maatschappelijke discussies. SKG blijft zich ontwikkelen, inspelend op de veranderingen in de relevante omgeving. 

Kernwaarden

Wij hebben met elkaar kernwaarden benoemd. Het bepalen van deze waarden zorgt voor duidelijkheid, een kader, inspiratie, een eenheid in werkwijze, en dient als kompas waarmee wij onze visie willen bereiken. Wij vinden dat kernwaarden “waarde” hebben op het moment dat ze het realiseren van de visie ondersteunen. 

De kernwaarden waarvan uit bij SKG wordt gewerkt zijn: puur, plezier, ondernemend en nieuwsgierig.

Puur: Wij zijn betrokken. Wij staan open voor de ander en luisteren zonder oordeel. Wij zijn authentiek en eerlijk. 

Plezier: Wij genieten en stralen plezier uit in ons werk. Wij vieren grote en kleine successen met elkaar en met de kinderen en creëren een ongedwongen sfeer. 

Ondernemend: Wij gaan actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben het lef om deze in onze organisatie in te brengen. Wij maken bewuste keuzes voor de duurzaamheid van onze organisatie. Wij zijn zichtbaar in Gorinchem en omstreken. 

Nieuwsgierig: Wij zijn continue de omgeving aan het ontdekken om onszelf en daarmee de kinderen nieuwe ervaringen te bieden. Wij geven kinderen en medewerkers de ruimte om zichzelf te verrijken en met lef nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij gaan op zoek naar nieuwe ontmoetingen en zijn oprecht belangstellend.

 

 

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg