Samenwerkingspartners

Stichting Kindercentra Gorinchem (SKG) is onderdeel van de Gorinchemse samenleving en wil met de keuze voor Gorinchemse partners een aandeel leveren aan het in stand houden van deze samenleving.
Dat kan zijn met scholen, verenigingen, lokale initiatieven als “Gorinchem beweegt”, maar ook met (voorkeurs-) leveranciers.

Scholen en organisaties
De verbinding met scholen is een heel logische. Vanuit de kinderdagverblijven en peuteropvang gaan de kinderen naar de basisschool. Samen met school zorgen we voor een goede doorgaande leerlijn. 
Zodra kinderen naar de basisschool gaan, zijn ze na schooltijd van harte welkom op de buitenschoolse opvang. Samen met school zorgen we voor een goede, dagelijkse overdracht.

Om nieuwe ideeën op te doen, een breder activiteitenaanbod aan kinderen te kunnen bieden en om van elkaar te leren, werken we ook nauw samen met andere organisaties.

Stichting Kindercentra Gorinchem werkt samen met:
(klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan) 

 

Kinderboerderij.gif

limondabrigade.jpg

Logo Gemeente Gorinchem.png

Logo Gorinchembeweegt.png

Logo De Bibliotheek AanZet.png

Logo Syndion.png

enver.png

 

Voorkeursleveranciers

Een goede samenwerking met onze leveranciers levert een grote meerwaarde voor de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd en aan onze medewerkers. Deze samenwerking leidt namelijk tot een veilige omgeving, nieuwe ideeën, een efficiënt proces en kostenbeheersing. 

Ons leveranciersmanagement is gericht op kennisdeling en het continu verbeteren en afstemmen van elkaars processen. Door te werken met voorkeursleveranciers ontstaat een langdurige relatie, die verder gaat dan alleen het leveren van goederen of diensten. Een voorkeursleverancier ontwikkelt kennis over de organisatie en weet wat de wensen en de eisen zijn die verbonden zijn aan de kinderopvang. Op deze manier kunnen we met onze voorkeursleveranciers een belangrijke bijdrage leveren aan de hoge kwaliteit van de kinderopvang. 

Stichting Kindercentra Gorinchem werkt samen met: 

Logo Plusmarkt.png

Logo Van Adrichem.png

Logo Bakker Arkel.png

 

Logo Tredion.png

Logo vRosmalen.png

Logo - SOT Media PMS.png

 Zillig Logo Nieuw.png

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg