VE, wat is dat?

VE staat voor: Voorschoolse Educatie. Peuters met een taalachterstand kunnen door middel van VE, op een speelse manier, hun achterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.
Kinderen met een VE indicatie komen naast de 2 verplichte dagdelen, vanaf 2,5 jaar voor nog twee extra gratis dagdelen in aanmerking. 

Piramide
Op al onze peuteropvanglocaties en kinderdagverblijven wordt met steeds wisselende thema’s gewerkt. Belangrijk in het werken vinden wij dat er samen met de kinderen wordt gespeeld (Begeleid spel) en dat er een rijke speel-leeromgeving wordt aangeboden. Wij laten ons hierbij inspireren door de methode Piramide, maar ook zoeken wij allerlei onderwerpen uit de echte wereld (levensecht). Wij bieden een talige omgeving, met veel voorlezen en stimuleren daarbij de ontwikkeling van taal en rekenen. Zo worden al onze kinderen goed voorbereid op de basisschool. Vanuit onze eigen SKG academie worden onze medewerkers jaarlijks geschoold en bezitten zij allemaal niveau 3F voor taal. 

 

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg