Kinderopvang logobot

Kom jij op speeddate? 

Iedere dag daag jij kinderen uit om Spelend te Kunnen Groeien, of dat nu op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuteropvang is. 

We hebben verschillende vacatures met doorgroeimogelijkheden, binnen verschillende disciplines en op diverse locaties, allemaal in Gorinchem. 

Ben jij muzikaal, creatief of sportief? Top! De ene dag speel je samen op de gitaar en het andere moment maak je een robothand met de kinderen. Tussendoor ben je aan voetballen of sta jij je mannetje in de speeltuin. 

Of ben jij iemand die het ene moment vol overgave peuters de beweegkriebels geeft en het andere moment meespeelt in de huishoek waar je uit echte kopjes een denkbeeldige koffie verkeerd drinkt. 

Jij maakt het verschil bij de ontwikkeling van kinderen. Jij bezorgt de kinderen, jezelf en je collega’s een leerzame dag vol plezier. 

En niet alleen kinderen groeien bij SKG. Persoonlijke aandacht, plezier en jouw ontwikkeling staan voorop. Je volgt diverse opleidingen en workshops in onze SKG academie, krijg begeleiding van de pedagogisch coach en pedagogisch specialist. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die samen met ons een plek creëren waar kinderen zich altijd welkom voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ook voor jou veel te beleven valt.

Heb jij een opleiding op pedagogisch gebied? Of voor de BSO bijvoorbeeld SAW, PABO, CIOS, SPH, CMV, MDGO-VZ, MWD? En spreekt SKG jou aan? 

Kom dan op speeddate! 

Stuur jouw motivatie, samen met jouw cv naar m.gorseman@kinderopvanggorinchem.nl voor 14 juni 2019. Dan krijg je sowieso een uitnodiging voor een speeddate op donderdag 20 juni 2019. 

Zien we je dan? 

speeddaten.jpg

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

  • Omdat het ook bij ons weleens mis gaat.... Lekkage bij POV Ienie Mini! De kinderen zien er wel een pleziertje in. https://t.co/b6Ezh3biwK via @KinderopvangSKG

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:Papland 4b 
4206 CL Gorinchem
Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

peuteropvang-€-7.42.png

SBB beeldmerk.png