Vacatures Pedagogisch medewerkers

Wat leuk dat je bij SKG wilt komen werken! Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van het managementteam van SKG? Kijk dan snel naar de vacature hieronder. Tot ziens bij SKG!

Vacature | juli 2021

Samen Kunnen Groeien, daar staan wij voor! De SKG kernwaarden zijn: puur, plezier, ondernemend en nieuwsgierig. Dit is de basis van ons handelen.  

Ben jij iemand die het ene moment vol overgave peuters de beweegkriebels geeft en het andere moment meespeelt in de huishoek waar je uit echte kopjes een denkbeeldige koffie verkeerd drinkt? Ben jij iemand die geniet van leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden en dit mede weet te organiseren binnen een verticale groep met aandacht voor de individu? Heb jij aandacht voor de creatieve ontwikkeling van een kind?  

Kinderdagverblijf Nijntje is een gezellig kinderdagverblijf en onderdeel van IKC Merweplein.  Er zijn vier groepen en we maken dagelijks gebruik van een grote speelhal waar kinderen lekker kunnen bewegen. Er is een grote tuin en genoeg ruimte om lekker buiten te spelen en te ontdekken.  

Jij maakt het verschil bij de ontwikkeling van kinderen. Jij bezorgt de kinderen, jezelf en je collega’s een leerzame dag vol plezier.  

En niet alleen kinderen groeien bij SKG. Persoonlijke aandacht, plezier en jouw ontwikkeling staan voorop. Je volgt diverse opleidingen en workshops in onze SKG academie, krijg je begeleiding van de pedagogisch coach en pedagogisch specialist. Bij SKG werk je, daar waar je op dat moment het best op jou plaats bent. 

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een

Pedagogisch medewerker voor 32 uur

die samen met ons een plek creëert waar kinderen zich altijd welkom voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ook voor jou veel te beleven valt.  Je staat voor ongeveer 27 uur vast op een groep en kan ook nog wat uurtjes flexibel ingezet worden. 

Iemand die communicatief sterk is, flexibel kan denken en pro-actief werkt, met een passie voor ontwikkelgerichte activiteiten die passen bij de hedendaagse inzichten over de ontwikkeling van het kinderbrein. We zijn op zoek naar een iemand die het initiatief neemt, niet alleen op de eigen groep, maar voor heel Nijntje. 

Heb jij een opleiding op pedagogisch gebied? Spreken Samen Kunnen Groeien en onze kernwaarden je aan? En herken jij je in de door ons gezochte kernkwaliteiten?  

Stuur jouw motivatie, samen met jouw cv naar e.koks@kinderopvanggorinchem.nl voor 30 juli 2021.  Wij plannen in de eerste week van augustus een kennismakingsgesprek in, en de week erna een mee-loop-dagdeel.  

Zien we je dan?  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures | mei 2021

Samen Kunnen Groeien, daar staan wij voor! De SKG kernwaarden zijn: puur, plezier, ondernemend en nieuwsgierig. Dit is de basis van ons handelen.

Jij!

Iedere dag daag jij kinderen uit om Spelend te Kunnen Groeien. Ben jij muzikaal, creatief of sportief? Top! De ene dag speel je samen op de gitaar en het andere moment maak je een robothand met de kinderen. Tussendoor ben je aan voetballen of sta jij je mannetje in de speeltuin. 

Jij maakt het verschil bij de ontwikkeling van kinderen. Jij bezorgt de kinderen, jezelf en je collega’s een leerzame dag vol plezier. 

En niet alleen kinderen groeien bij SKG. Persoonlijke aandacht, plezier en jouw ontwikkeling staan voorop. Je volgt diverse opleidingen en workshops in onze SKG academie, krijg begeleiding van de pedagogisch coach en pedagogisch specialist. 

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die samen met ons een plek creëren waar kinderen zich altijd welkom voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ook voor jou veel te beleven valt.

Voor onze BSO’s zijn we op korte termijn op zoek naar:

6 Creatieve, sportieve en ondernemende (pedagogisch) medewerkers voor: 

BSO locaties Sport GJS  (15 uur) 

•Invalpool West (15 uur) 

•Invalpool Oost (15 uur) 

•Invalpool West (15 uur) 

•Invalpool Oost (15 uur) 

•Combinatiefunctie BSO Lingeplein  & inval Peuteropvang  (26 uur) als zwangerschapsvervanging, daarna invalpool.  

Ben je meer uren beschikbaar? Dan is een hogere contractomvang bespreekbaar. 

Algemene beschrijving

Deze medewerker heeft een contract in de BSO en VSO, op veelal maandag, dinsdag en donderdag. Het is een uitdagende baan in de schoolweken, ‘’vroegop’’ tijdens de voorschoolse opvang en pleinwacht tussen de middag, en actief in de vakantieweken. In de BSO verzorg en begeleid je activiteiten voor een groep kinderen tussen 4 en 12 jaar. Je weet makkelijk de verbinding te leggen met basisonderwijs. Je bent creatief, enthousiast, sportief en je hebt feeling met deze leeftijdsgroep. Je bent communicatief sterk.

Goed om te weten als je gaat werken in een invalpool: je hebt bij ons altijd een aanstelling voor een vast aantal uren, en we spreken samen een dag af waarop je niet beschikbaar bent: jouw vrije dag. We vinden het belangrijk dat je ook tijd hebt voor andere dingen! 

In principe koppelen we onze invallers altijd aan een manager, die een aantal locaties heeft. Zo zwerf je niet uit over de hele organisatie, maar heb je een aantal locaties waar je gaat werken en kun je beter contact maken met jouw collega’s. We vinden het belangrijk dat je onderdeel kunt zijn van een team, dat is ook Samen Kunnen Groeien. 

Om als pedagogisch medewerker BSO aan de slag te gaan heb je een opleiding op pedagogisch of verzorgend gebied, bijvoorbeeld SAW, PABO, CIOS, SPH, CMV, MDGO-VZ, MWD afgerond. Ook als je een sport-, culturele of kunstzinnige vormingsopleiding hebt gevolgd, kun je aan de slag op de BSO. Nieuwsgierig of jij met jou diploma mag werken op de BSO? Doe dan hier de check: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

Vragen? Neem dan contact op met Glenn Scheepbouwer: 06-57939140. 

Stuur jouw motivatie, samen met jouw cv naar j.haarsma@kinderopvanggorinchem.nl voor 20 mei 2021.  Wij plannen op 25 of 26 mei kennismakingsgesprekken in. 

Zien we je dan?   

 

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg