Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) locaties van Stichting Kindercentra Gorinchem zijn verspreid over heel Gorinchem en bieden opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 -13 jaar.  

Opvang tijdens de schoolweken én/of de schoolvakanties
Gedurende het hele jaar bieden wij opvang na school. Vanaf dat de schooldag eindigt tot 18:30 uur kan uw kind bij ons buiten- en binnenspelen, aan activiteiten meedoen of rustig bijkomen van de schooldag. 

Heeft u alleen opvang nodig in de vakantie? Dat kan bij SKG.
Heeft u alleen opvang nodig tijdens de schoolweken? Ook dat is mogelijk. 

Soms kan opvang inclusief vakantie voor u financieel gunstiger uitpakken dan wanneer u geen vakantie afneemt. Bovendien geeft u daarmee uw kind een mooi cadeau, want ook tijdens de vakantie bieden wij leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten aan.

Een fantastisch vakantieprogramma
Onze pedagogisch medewerkers maken van iedere dag weer een feest. En voor ieder wat wils. Sport en spel, creatieve activiteiten, toneel, kookprogramma’s, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. 

Kijk voor een voorbeeld van een activiteitenprogramma op Activiteiten op de BSO.
Kijk voor ons zomerprogramma op Zomervakantie 2021.

In de schoolvakanties kan het voorkomen dat locaties samenvoegen en soms zelfs dat alle BSO’s op 1 plek avonturen gaan beleven. U hoort tijdig welke locatie geopend is.

Openingstijden en plaatsing
Wij zijn het hele jaar open na school, met uitzondering van de feestdagen. Op de meeste locaties bieden wij ook voorschoolse opvang vanaf 07:30 uur, op sommige locaties vanaf 07:00 uur. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Naar welke BSO-locatie uw kind gaat, is afhankelijk van de school waar uw kind naartoe gaat. U kunt het teruglezen op onze locaties op deze website.

Margedag / schoolsluitingsdag
Tijdens studiedagen van de scholen is de BSO altijd geopend en wordt kinderen op deze dagen een boeiend en leuk programma geboden. Men kan hiervoor extra opvang afnemen. Kijk voor meer informatie op de pagina Margedagen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de BSO? Of het nu gaat om plaatsing, extra opvang of inschrijving, onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 
Van 08:30 – 12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183 – 660 692 of
per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl
U bent uiteraard van harte welkom om een bezoekje te brengen aan één van onze locaties. 

Inschrijven
Tarieven 
Vakantieopvang

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg