BSO Ganzeplein

Onze buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest in de Anne Frankschool. Op deze locatie bieden wij opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. In hetzelfde gebouw bevind zich ook peuteropvang Bommes. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.  

Bij genoeg animo zal er ook voorschoolse opvang worden aangeboden.   

Onze locatie ligt in de Haarwijk en we zijn goed te bereiken met de auto en de fiets.

Wat maakt ons bijzonder?
BSO Ganzeplein is een nieuwe locatie, die na de zomervakantie is gestart. Op deze locatie is er genoeg te beleven en te ondernemen. Door ons gevarieerde aanbod is er zowel voor jongere als voor oudere kinderen altijd wat te doen. We maken gebruik van de gemeenschappelijke ruimte van school die ingericht is met materiaal dat aansluit bij de doelgroep. Er is een podium voor de leukste optredens, aan het keukenblok kunnen de lekkerste recepten worden gemaakt, kinderen kunnen knutselen, een spelletje doen of gewoon even chillen op de bank. Er is daarnaast genoeg ruimte om zelf bedachte ideeën uit te voeren. Ook maken we gebruik van het speellokaal van school, waar we verschillende activiteiten organiseren.

Buiten spelen doen we dagelijks op het grote schoolplein en het voetbalveld, waar veel te ontdekken is. Kinderen kunnen er rennen, ravotten, een potje voetballen, basketballen, tafel tennissen of mee doen met ander sport en spelactiviteiten. 

Op woensdag en vrijdag voegen wij samen op de locatie van BSO Gildenplein om nog meer uitdagende activiteiten aan te kunnen bieden. 

Activiteiten op de BSO
Voor al onze kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma. Per thema maken wij een programma met allerlei activiteiten op zowel creatief, sport en spel, drama en culinair gebied. Uw kind hoeft zich bij ons niet te vervelen!

Kinderen die het leuk vinden om te sporten en bewegen, zijn welkom om deel te nemen aan het programma van de Sport BSO.

Op onze BSO is altijd wat te doen. Ook tijdens de vakanties hebben wij een fantastisch vakantieprogramma.

De manager

Wilt u even binnen kijken of heeft u behoefte aan meer informatie, de manager Caroline Wintraecken en het team van BSO Ganzeplein staan voor u klaar.

Wij werken samen met:

Adres BSO Ganzeplein:
Ganzenwei 10
4205 XD  Gorinchem
Telefoon 0183-626996

Openingstijden: 
BSO: maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 - 18:30 uur, woensdag en vrijdag van 12:00 - 18:30 uur.

LRKP-nummer: 215796962
Inspectierapport GGD

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

Peuteropvang 8,50 euro.jpg