BSO Haagje

Onze buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest in de Graaf Reinaldschool. Op deze locatie bieden wij opvang aan kinderen tot en met groep 8 (fase 16). Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.  

Bij genoeg animo zal er ook voorschoolse opvang worden aangeboden.   

Onze locatie ligt in Gorinchem Oost en we zijn goed te bereiken met de auto en de fiets.

Wat maakt ons bijzonder?
Op deze locatie is er genoeg te beleven en te ondernemen. Door ons gevarieerde aanbod is er zowel voor jongere als voor oudere kinderen altijd wat te doen. We maken gebruik van de gemeenschappelijke ruimte van school die ingericht is met materiaal dat aansluit bij de doelgroep. Ook is er een atelier waar kinderen kunnen knutselen en keuken waar de lekkerste recepten worden gemaakt.

Buiten spelen doen we dagelijks op het grote schoolplein en in het naastgelegen park, waar veel te ontdekken is. Kinderen kunnen er rennen, ravotten, een potje voetballen, basketballen of mee doen met ander sport en spelactiviteiten. 

Op woensdag en vrijdag voegen wij samen op de locatie van BSO Merweplein om nog meer uitdagende activiteiten aan te kunnen bieden. 

Activiteiten op de BSO
Voor al onze kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma. Per thema maken wij een programma met allerlei activiteiten op zowel creatief, sport en spel, drama en culinair gebied. Uw kind hoeft zich bij ons niet te vervelen!

Op onze BSO is altijd wat te doen. Ook tijdens de vakanties hebben wij een fantastisch vakantieprogramma. Ind e vakantie voegen wij samen op BSO Talentenplein. 

De manager

Wilt u even binnen kijken of heeft u behoefte aan meer informatie, managers Glenn Scheepbouwer en Joke Bijker en het team van BSO Haagje staan voor u klaar.

Wij werken samen met:

Adres BSO Haagje:
Top Naeffstraat 28
4207 MT Gorinchem 
0183-730492

Openingstijden:
VSO (op BSO Talentenplein): maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 - 08:45 uur. VSO op woensdag en vrijdag wordt aangeboden op BSO Merweplein. 
BSO: maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.30 uur.

LRKP-nummer: 277913524

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg