BSO Schuttersplein

Onze buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest op een mooie locatie aan de Dokter Hiemstralaan. Hier bieden wij opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. 

De voorschoolse opvang (VSO) bieden wij aan op het Schuttersplein, Stalkaarsen 17c. 

We zijn goed te bereiken met de auto en de fiets. De snelweg en het Piazzacentrum bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Op BSO Schuttersplein is er genoeg te beleven en te ondernemen. Door ons gevarieerde aanbod is er zowel voor jongere als voor oudere kinderen altijd wat te doen. Er zijn diverse spelmaterialen aanwezig en onze groepsruimtes zijn zo ingericht dat het aansluit bij de doelgroep.

Knutselen, een spelletje doen, dansen of toneel spelen, waar hebben we zin in vandaag? Wilt uw kind na school lekker bijkomen dan is daar ook alle ruimte voor. Rustig een boekje lezen, even chillen op de bank of gezellig kletsen met vriendjes of vriendinnetjes van de BSO of de pedagogische medewerkers. 

Buiten spelen doen we dagelijks op onze natuurlijke buitenspeelplaats waar veel te ontdekken is. Daarnaast kunnen we ook op het grote speelveld lekker rennen en ravotten, een potje voetballen, basketballen of andere sport en spelactiviteiten organiseren. 

Op woensdag en vrijdag voegen wij samen op de locatie van BSO Gildenplein om nog meer uitdagende activiteiten aan te kunnen bieden. 

Activiteiten op de BSO
Voor al onze kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma. Per thema maken wij een programma met allerlei activiteiten op zowel creatief, sport en spel, drama en culinair gebied. Uw kind hoeft zich bij ons niet te vervelen!

Kinderen die het leuk vinden om te sporten en bewegen, zijn welkom om deel te nemen aan het programma van de Sport BSO.

Op onze BSO is altijd wat te doen. Ook tijdens de vakanties hebben wij een fantastisch vakantieprogramma.

De manager
Wilt u even binnen kijken of heeft u behoefte aan meer informatie, de managers van deze locatie Glenn Scheepbouwer en Joke Bijker en het team van BSO Schuttersplein staan voor u klaar.

Wij werken samen met:

Adres BSO Schuttersplein:
Dokter Hiemstralaan 77
4205 KK Gorinchem
Telefoon 0183-648335

Adres VSO Schuttersplein:
Stalkaarsen 17c
4205 PG Gorinchem
Telefoon 0183-620687

Openingstijden:
VSO: maandag t/m vrijdag van 07:00 - 08:30 uur
BSO: maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 - 18:30 uur. Op woensdag en vrijdag voegt deze locatie samen met BSO Gildenplein.

LRKP-nummer: 206412873
Inspectierapport GGD BSO

Inspectierapport GGD VSO

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg