BSO Talentenplein

Op buitenschoolse opvang (BSO) Talentenplein worden kinderen van 4 tot 12 jaar opgevangen. Deze BSO is goed te bereiken per fiets en auto en ligt dichtbij de sporthal, winkelcentrum Nieuw Dalem en de snelweg.

Let op! Vanaf 13 juli zijn we gehuisvest op een nieuw adres: A. Keherstraat 7 te Gorinchem. 

Wat maakt ons bijzonder?

BSO talentenplein richt zich op het ontdekken en ontwikkelen van de eigen talenten van uw kind. De locatie beschikt over een aantal mooie ruimten, waar kinderen zich naar eigen behoefte en vrij kunnen begeven. 

Het team van professionele pedagogisch medewerkers verzorgt dagelijks workshops en clinics, waar alle kinderen aan mee mogen doen. Heeft een kind even geen zin? Geen probleem, er zijn genoeg andere dingen te beleven op BSO Talentenplein. 

BSO Talentenplein ziet er zo uit:

  • Het klets- en kookcafé: is in de huiskamer, waar ook de centrale keuken staat. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het koken en bakken. 

  • Het kids- en kunstlab: is ingericht met verschillende themahoeken. Kinderen kunnen tekenen, schilderen, houtbewerken en nog veel meer. 

  • Het plein: is gelegen in de ruime, maar knusse hal. Hier kunnen kinderen lezen of gewoon lekker ontspannen en chillen op de bank.

  • Het theater: toneel, verkleden, zingen, mode maken, make-up en haar, nagels en alle andere vormen van uiterlijke expressie staan centraal in deze ruimte. 

  • Het bouwlab: dé plek waar volop wordt gebouwd. Met knex, lego, clikx, Kapla, noem het maar op. En na het bouwen, kan het bouwwerk mooi tentoongesteld worden. 

  • Sport, dans en bewegen mag niet ontbreken. In samenwerking met diverse scholen in de wijk worden in de sport- en spellokalen leuke activiteiten aangeboden in de vorm van workshops en clinics. 

  • Plein & Park: BSO Talentenplein beschikt over tal van buitenmogelijkheden. Op het eigen speelplein en het natuurspeelplein van de Graaf Reinaldschool kunnen kinderen in directe nabijheid van de BSO buiten spelen en ravotten. Maar ook het  park, direct achter de BSO gelegen, is een vaste buitenspeelplek. 

Zo is er voor ieder wat wils en zorgen wij ervoor dat ieder kind een leuke dag heeft op onze BSO.

Activiteiten op de BSO
Voor al onze kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma. Per thema maken wij een programma met allerlei activiteiten op zowel creatief, sport en spel, drama en culinair gebied. Uw kind hoeft zich bij ons niet te vervelen!

Kinderen die het leuk vinden om te sporten en bewegen, zijn welkom om deel te nemen aan het programma van de Sport BSO.

Op onze BSO is altijd wat te doen. Ook tijdens de vakanties hebben wij een fantastisch vakantieprogramma.

De manager
Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over deze locatie? De manager Glenn Scheepbouwer en het team van BSO Talentenplein heten u van harte welkom.

Wist u dat wij open zijn tijdens de studiedag van school?

Wij werken samen met:

OBS De Graaf Reinaldschool;
CBS De Regenboog;
Tiener College;
Gorinchem beweegt.

Adres BSO Talentenplein:
Albertine Kehrerstraat 7
4207 MV  Gorinchem
Telefoon 0183 - 649013

Openingstijden:  
VSO: maandag, dinsdag en donderdag van 07:30 - 08:30 uur, op aanvraag vanaf 7.00 uur. 
BSO: maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 - 18:30 uur.
Op woensdag en vrijdag wordt er samengewerkt met BSO Merweplein van 12.30 - 18:30 uur. Op vrijdag voor de onderbouw vanaf 12.30 uur en de bovenbouw vanaf 14.30 uur. 

LRKP-nummer BSO Talentenplein: 716579388
Inspectierapport GGD Talentenplein

Pedagogisch werkplan BSO Talentenplein

Protocol kinderopvang weer open

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg