Sport BSO

 

Kinderen van 4 tot 13 jaar, van de verschillende BSO’s die in de buurt liggen, komen lekker sporten en bewegen op de Sport BSO. 

Wat maakt ons bijzonder?
Bewegen is fijn, plezierig en gezond. Daarnaast is het goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Het bevorderen van bewegen op jonge leeftijd is heel waardevol. Jong geleerd is oud gedaan! 

Op verschillende sportlocaties organiseren managers Glenn Scheepbouwer en Cindy van den Berg de Sport BSO. De Sport BSO is een aanvulling op het reguliere programma van de BSO, met alleen maar leuke sport- en spelactiviteiten voor binnen en buiten. Vanaf de eigen BSO worden de kinderen naar de Sport BSO gebracht, waar ze deze middag lekker met elkaar sporten en spelen onder begeleiding van sportmedewerkers. 

De Sport BSO ziet er zo uit:
De Sport BSO is een plek waar kinderen kunnen deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten voor de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De kinderen sporten onder begeleiding van afgestudeerde sportdocenten of in opleiding (stagiaires). In Gorinchem West is dat bij Atletiekvereniging Typhoon en in Gorinchem Oost bij voetbalvereniging GJS.

Activiteiten op de BSO
Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen, zodat elk kind de aandacht krijgt die het verdient. Daarnaast creëren we een sociaal emotioneel veilige omgeving voor ieder kind, zodat het op eigen niveau kan sporten en spelen. Hierbij sporten en spelen kinderen samen met hun leeftijdsgenoten, en krijgen ze daarnaast de kans om zichzelf op een ander niveau te kunnen ontwikkelen. Het programma bestaat namelijk uit verschillende, afwisselende activiteiten, waardoor kinderen allerlei kwaliteiten kunnen ontwikkelen. Denk aan organiseren, samenwerken, begeleiden en creativiteit. Uiteraard worden alle activiteiten door het thema ‘sport’ met elkaar verbonden. De Sport BSO is dus meer dan alleen een spelletje spelen! 

In het programma werken we in verschillende thema’s per periode. Denk hierbij aan populaire thema’s (voetbal, hockey), ontdekkende thema’s (kickboksen, Kung Fu) en trends (natuurlijk buitenspelen, Ipad games buiten en alles wat hip is op dat moment). Ook bieden we een binnen-programma aan, wanneer kinderen de behoeften hebben aan rust of wanneer het slecht weer is.
Voor specifieke activiteiten: neem een kijkje in ons programma!

Programma Sport BSO

Omdat onze locaties steeds groter worden en daarbij ook ons team groeit, maken wij samen het programma voor op de Sport BSO's, Per half jaar of kwartaal delen wij dit met ouders en kinderen, zodat zij alvast weten wat hun te wachten staat? Hierbij onze laatste update:

Sport BSO Typhoon Programma 2020-2021!

Sport BSO GJS Programma 2020-2021!

Aanmelden voor de Sport BSO
De pedagogisch medewerker van de locatie kan u alles vertellen over de Sport BSO. Of stuur een mail naar info@kinderopvanggorinchem.nl met de volgende gegevens:

  • locatie, kind gegevens en de dag. 

En wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn bij u in de buurt!

Openingstijden:
Maandag-, dinsdag donderdag- en vrijdagmiddag: Sport BSO GJS voor de kinderen van de BSO’s Merweplein, Talentenplein, Wijdschild en Hoog Dalem.
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur
Vrijdag van 11.30 tot 18.30 uur. 

Per januari 2021 gaan wij op Typhoon extra open op maandag- dinsdag en donderdagmiddag van 14.00 tot 18.30 uur. Sport BSO Typhoon voor de kinderen van BSO’s Gildenplein, Schuttersplein en Lingeplein.

Adres sport BSO Typhoon:

Grote Schelluinsekade 22
4204 TX Gorinchem
Telefoon: 06-86890904

Inspectierapport Sport BSO Typhoon

Pedagogisch werkplan Sport BSO Typhoon

LRK-nummer Sport BSO Typhoon: 116313067

Protocol kinderopvang weer open Typhoon

Adres sport BSO GJS:
Merwedonk 56a
4207 XB Gorinchem
Telefoon: 06-57939140

Inspectierapport Sport BSO GJS

Pedagogisch werkplan Sport BSO GJS

LKR-nummer Sport BSO GJS: 301823935

Protocol kinderopvang weer open GJS

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg