Kinderopvang logobot

Vies worden mag op ModderDag! 

Op vrijdag 29 juni 2018 vindt in heel Nederland ModderDag plaats en wij doen mee! Kinderen ontdekken tijdens ModderDag weer wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is. Bij een heleboel kinderdagverblijven, bso’s, peuterspeelzalen, basisscholen en natuur- en milieucentra kun je op 29 juni moddermonsters maken, moddertaartjes bakken en lekker vies worden.
Dus ook de Carrousel organiseert een ModderDag!
Dit zal plaatsvinden bij het Natuurcentrum Gorinchem te Gijsbert van Andelpark 1.

Carrousel_Nationale_Modderdag_2018!.jpg

Een internationaal succes

ModderDag is een wereldwijd initiatief onder de naam Mud Day. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.
IVN, Instituut voor natuureducatie organiseert voor de zesde keer de ModderDag in Nederland. Afgelopen jaar deden in Nederland meer dan 160.000 kinderen op 3200 locaties mee.

IVN wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is leerzaam en leuk voor henzelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen uit en lekker met je voeten de modder in! Ontdekken, spelen, leren, opgroeien in het besef dat we nu en later zuinig moeten zijn op onze natuur.

Wij hopen jou te zien op vrijdag 29 juni! 

Geef je op via onderstaand formulier

*
*
*
*
*
U heeft nog 500 words over.

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.