In de Boomgaard

Kinderdagverblijf in de Boomgaard biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft twee verticale groepen, de appels en de peren. Onze locatie is gelegen in brede school Dalemplein. Onder hetzelfde dak bevinden zich ook basisschool het kleurenlint en de Montessorischool, buitenschoolse opvang BSO Dalemplein en peuteropvang in de Boomgaard. 

Er is een goede samenwerking tussen de scholen en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat vanaf het moment dat ze starten op het kinderdagverblijf tot het moment dat kinderen de basisschool verlaten.

Kinderdagverblijf in de Boomgaard is goed te bereiken met de auto en de fiets. Afslag Gorinchem-Oost bevindt zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?

Kinderdagverblijf in de Boomgaard is een gezellig kinderdagverblijf, met 2 mooie lichte groepsruimten. Samen met de peuteropvang delen we een speelhal, een speellokaal en een prachtige tuin waarin heerlijk gespeeld kan worden. Baby’s  kunnen veilig buiten zijn, ze kunnen heerlijk op een stuk kunstgras  kruipen en spelen. Grotere kinderen kunnen in de zandbak scheppen of op fietsjes rondrijden.

Onze pedagogisch medewerkers gaan er graag op uit met de kinderen. Wandelen of op pad met een bolderkar of een grote bakfiets. Door de leeftijdsopbouw leren kinderen rekening met elkaar te houden. De kleine kinderen observeren en leren van de grote kinderen, net als in een gezinssituatie. We willen graag een tweede thuis voor uw kind zijn. U kunt uw kind met een gerust hart achterlaten bij ons.

We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool.

Bent u enthousiast geworden? Kom gerust eens een kijkje nemen op onze locatie!

De manager     

Charmayne Schiedor is de manager van In de Boomgaard. Zij en haar team heten u van harte welkom.

Wij werken samen met:

Basisscholen in Gorinchem

•Het consultatiebureau

•De bibliotheek

•Bureau Jeugd en Gezin

Enver

Adres In de Boomgaard:

Kruithoorn 5
4208 CJ  Gorinchem
Telefoon 0183-745299
Openingstijden: Dagelijks van 07:00-18:30 uur.

Afhankelijk van het contract dat u afsluit, kan uw kind gebruik maken van opvang vanaf 07:00 of 07:30 uur en tot 18:00 uur of 18:30 uur.

LRKP-nummer: 879309398 

Inspectierapport GGD

 

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg