Dikkie Dik

Kinderdagverblijf Dikkie Dik biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft een verticale groep. In de groep zitten maximaal 12 kinderen. Onze locatie zit in een gebouw samen met basisschool JP Waale onze peuteropvang Ookie Dookie en BSO Lingeplein. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat vanaf het moment dat ze starten op het kinderdagverblijf tot het moment dat de kinderen de basisschool verlaten.

Wat maakt ons bijzonder?
In ons vrijstaand pand met een grote buitenruimte is er genoeg te ondernemen en te ontdekken voor uw kind. De groepsruimte is gezellig ingericht waarbij rekening is gehouden met alle leeftijden. De pedagogische medewerksters zorgen voor een vellige omgeving waar de nieuwsgierigheid geprikkeld wordt en de kinderen op ontdekkingsreis kunnen. Buiten spelen doen we dagelijks op ons grote speelplaats waar veel valt te ontdekken.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen? Lucienne Baars, de manager van deze locatie, vertelt u graag meer.
 
Wij werken samen met:

Adres Dikkie Dik:
H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM  Gorinchem
Telefoon 0183 – 625 547
Openingstijden: dagelijks van 07:00 – 18:30 uur.

LRKP-nummer:
543209581

Inspectierapport GGD

 

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg