Kinderopvang logobot

Nijntje

Kinderdagverblijf Nijntje biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft vier verticale groepen. Onze locatie is gelegen in IKC Merweplein. Onder hetzelfde dak bevinden zich ook basisschool De Merwedonk, buitenschoolse opvang BSO Merweplein en peuteropvang Pippeloentje.
Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat vanaf het moment dat ze starten op het kinderdagverblijf tot het moment dat kinderen de basisschool verlaten.

Kinderdagverblijf Nijntje is goed te bereiken met de auto en de fiets. Afslag Gorinchem-Oost bevindt zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Kinderdagverblijf Nijntje is een gezellig kinderdagverblijf, waar kinderen in een grote hal met speelkasteel heerlijk kunnen spelen. Er is een ruime buitenruimte met verschillende speeltoestellen, een zandbak, grote en kleine fietsen om te spelen. Baby’s kunnen veilig buiten zijn, ze kunnen heerlijk op het gras kruipen en spelen. We spelen hier samen mer peuteropvang Pippeloentje.

Onze pedagogisch medewerkers gaan er graag op uit met de kinderen. Wandelen of op pad met de bolderkar, grote bakfiets of de stint. Door de leeftijdsopbouw leren kinderen rekening met elkaar te houden. De kleine kinderen observeren en leren van de grote kinderen, net als in een gezinssituatie. We willen graag een tweede thuis voor uw kind zijn. U kunt uw kind met een gerust hart achterlaten bij ons.

We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool.

Bent u enthousiast geworden? Kom gerust eens een kijkje nemen op onze locatie!

De locatiemanager    
Erna Koks is locatiemanager van Nijntje. Zij en haar team heten u van harte welkom.

Wij werken samen met:

  • Het consultatiebureau

  • De bibliotheek

  • Bureau Jeugd en Gezin

  • Trivium

Adres Nijntje:
Merwe Donk 2
4207 XB  Gorinchem
Telefoon 0183-615166
Openingstijden: Dagelijks van 07:00-18:30 uur.
Afhankelijk van het contract dat u afsluit, kan uw kind gebruik maken van opvang vanaf 07:00 of 07:30 uur en tot 18:00 uur of 18:30 uur.

LRKP-nummer: 146767032
Inspectierapport GGD

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

  • De scholen zijn weer gestart, en niet alleen voor kinderen! Onze pedagogisch medewerkers zijn, samen met een aanta… https://t.co/g5gp5hsCBl via @KinderopvangSKG

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:Papland 4b 
4206 CL Gorinchem
Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

peuteropvang-€-7.42.png

SBB beeldmerk.png