Kinderopvang logobot

De Speeldoos

Kinderdagverblijf De Speeldoos ligt in de kindvriendelijke buurt Gorinchem-Oost tussen winkelcentrum Laag-Dalem en het zorgcentrum. Er zijn 4 verticale groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar en een babygroep met kinderen tussen 0 en 2 jaar.
De Speeldoos is goed bereikbaar per fiets en auto. De afslag Gorinchem-Oost ligt vlakbij het kinderdagverblijf.

Wat maakt ons bijzonder?
Wij bieden kinderopvang aan in een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf. Er zijn vijf groepen, ieder in een eigen ruimte. We maken dagelijks gebruik van een  grote speelhal waar de kinderen lekker kunnen bewegen zoals op de glijbaan. De speelhal is een uitstekende plek om de peuters te laten spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes van andere groepen of de jongerekinderen volop de ruimte te geven om te kruipen. De speelhal gebruiken we ook als ‘’atelier’’ waar we de kinderen verschillende activiteiten aanbieden zoals peutergym, spelen met klei, vingerverven. 

Er is een grote tuin met een speeltoestel, een zandbak, grote en kleine fietsen en een speciale babytuin waar de allerkleinste kinderen rustig kunnen spelen. We spelen iedere dag buiten.

Door de verticale leeftijdsopbouw leren kinderen rekening met elkaar te houden. De grote kinderen spelen mee met de baby’s. De kleine kinderen observeren en leren van de grote kinderen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft en vanuit een veilige omgeving de wereld leert te ontdekken. 


We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool.

Bent u enthousiast geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op onze locatie.

De locatiemanager
Ineke Nijenhuis is locatiemanager van de Speeldoos. Zij en haar team heten u van harte welkom.

Wij werken samen met:

  • Het consultatiebureau;

  • De bibliotheek;

  • Bureau Jeugd en Gezin;

  • Trivium.

 
Adres De Speeldoos:
Mozartstraat 2a
4207 DS  Gorinchem
Telefoon 0183-629600
Openingstijden: Dagelijks van 07:30 -18:30 uur
Afhankelijk van het contract dat u afsluit, kan uw kind gebruik maken van opvang vanaf 07:00 uur tot 18:00 uur of tot 18:30 uur.

LRKP-nummer: 935410776
Inspectierapport GGD

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

  • De scholen zijn weer gestart, en niet alleen voor kinderen! Onze pedagogisch medewerkers zijn, samen met een aanta… https://t.co/g5gp5hsCBl via @KinderopvangSKG

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:Papland 4b 
4206 CL Gorinchem
Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

peuteropvang-€-7.42.png

SBB beeldmerk.png