Villa Hup

Kinderdagverblijf (KDV) Villa Hup biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.
Het KDV bestaat uit 2 peutergroepen en 1 babygroep waar kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door al spelend de wereld te ontdekken. Villa Hup ligt heel dichtbij het Beatrixziekenhuis, het Piazza Centrum en de snelweg.

Wat maakt ons bijzonder?
Onze locatie is nieuw, ruim en modern ingericht. De locatie is groot en omdat we tevens gebruik kunnen maken van de gymzaal, hebben wij de mogelijkheid om uw kind verschillende activiteiten aan te bieden.

De locatie heeft een natuurlijke speelplaats.
Op onze natuurlijke speelplaats waar kinderen heerlijk kunnen spelen, valt veel te ontdekken. Buiten spelen is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Kinderen ontdekken buiten weer een heel andere wereld dan binnen.

Onze opvang is een gezellige, vertrouwde plek, waar uw kind met andere kinderen de wereld kan ontdekken. we helpen uw kind op een positieve manier contact met anderen aan te gaan en vertrouwen te krijgen in eigen kunnen. Daarnaast helpen wij uw kind in het zelfstandiger worden. Hierdoor zien we kinderen groeien in hun ontwikkeling en uiteindelijk dat ze meer voorbereid zijn om de stap naar de basisschool te maken. 

Wij werken met wisselende thema’s, waardoor we steeds weer nieuwe en uitdagende activiteiten aanbieden aan uw kind. 

We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool. Met de observatiemethode KIJK! brengen wij de ontwikkeling van uw kind in beeld zodat wij goed kunnen inspelen op de behoeftes van uw kind. 

Samen met u bieden wij de beste opvang voor uw kind. Wij vinden het belangrijk dat uw en uw kind zich welkom voelen. 

De manager
Heeft u vragen of wilt u een rondleiding? Annelies Tobé, de manager, en het team van Villa Hup beantwoorden graag uw vragen en nodigen u uit voor een rondleiding.

Wij werken samen met:

Adres Villa Hup:
Wijnkoperstraat 5
4204 HA  Gorinchem
Telefoon 0183-633278
Openingstijden: dagelijks van 7:00 uur-18:30 uur.

LRKP-nummer:
144555669

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg