Tarieven KDV

Kinderopvang inclusief
Brengt u uw kind naar één van onze kinderdagverblijven dan bieden wij u opvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze enthousiaste medewerkers verzorgen uw kind met liefde en aandacht en helpen hen om groter te groeien door uitdagende, leuke en leerzame activiteiten aan te bieden.

Wij zorgen voor de voeding, flesjes, slaapzak, activiteiten en dagelijkse buiten speelmomentjes. Luiers zijn niet inbegrepen in de prijs en dient u zelf mee te nemen. 

Tariefoverzicht
Wat kinderopvang kost, kunt u lezen in het tarievenoverzicht 2024 van het kinderdagverblijf. 

Incidentele opvang of extra opvang is ook mogelijk. Het uurtarief is gelijk aan het reguliere uurtarief. Vraag naar de mogelijkheden bij onze afdeling Planning, Plaatsing en Advies.

Zij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30–12:30 uur op telefoonnummer 0183–660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl.

Uw kosten berekenen
Wat de opvang daadwerkelijk voor u kost, is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Heeft u met ons een overeenkomst afgesloten dan kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kunt u hier meer over lezen en een proefberekening maken voor uw persoonlijke situatie.

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg