Peuteropvang

Brengt u uw kind naar één van onze peuteropvang locaties (POV), dan kunt u erop rekenen dat uw kind bij ons een geweldige tijd zal hebben. 

Onze enthousiaste medewerkers maken van iedere dag weer een feestje, vol met leuke en leerzame activiteiten. Bewegen is goed voor de motoriek en bovendien gezond. Iedere dag zijn we buiten te vinden, waar van alles te ontdekken valt.
We volgen de sociaal-emotionele ontwikkeling, de zelfredzaamheid, de taalontwikkeling, de speel- en leerontwikkeling en de motoriek van uw kind, zodat uw kind een goede voorbereiding heeft op de basisschool. Daarbij is ons uitgangspunt:

Samen Kunnen Groeien

We besteden ook aandacht aan de taalontwikkeling van uw kind en sociale vaardigheden.

Openingstijden en plaatsing
Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen twee dagdelen per week naar de peuteropvang in Gorinchem. Wij zijn het hele jaar geopend op werkdagen, met uitzondering van alle schoolvakanties en de feestdagen.
Op locaties waar zowel een ochtend- als een middaggroep is, gaan kinderen vanaf 3 jaar door naar de middaggroep.

Een uitstekende voorbereiding op de basisschool

In het kader van Voorschoolse Educatie (VE), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma  Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool. Voor VE kinderen worden extra dagdelen (gratis) aangeboden.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel naar onze locaties op deze website en maak een afspraak om een bezoekje te brengen aan één van onze locaties.

Voor vragen over plaatsing of inschrijving kunt u terecht bij onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies. Van 08:30-12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183–660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl

Inschrijven
Tarieven

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg