Voorschool Goudoever

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dan kan op de Voorschool Goudoever! Er spelen op maandag-, woensdag en vrijdagochtend, maximaal 16 kinderen per dag op deze peutergroep.

We zitten samen met basisschool CBS Samen Onderweg in een gebouw Er is een goede samenwerking,  waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.Voorschool Goudoever is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar.
Het doel is de Nederlandse taal van kinderen in een vroegtijdig stadium te stimuleren en te ontwikkelen.Een bijzondere samenwerkingVoorschool Goudoever is tot stand gekomen door de samenwerking van SKG met stichting LOGOS. Voorschool Goudoever wordt gesubsidieerd door de Gemeente Gorinchem. SKG heeft op het terrein van de VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) veel expertise opgebouwd en deze kennis gekoppeld aan die van CBS Samen Onderweg (behorend bij Stichting LOGOS). Het aanbod op de voorschool is gericht op spelend ontdekken en leren en sluit aan op het onderwijsaanbod op basisschool Samen Onderweg.      

De programma’s Peuterplein en LOGO 3000 waarmee gewerkt wordt, stimuleren de ontwikkeling van peuters door extra taalaanbod en taalondersteuning. De dagelijkse leiding van de voorschool is in handen van twee medewerkers, één van SKG en één vanuit het team van CBS Samen Onderweg.

Ouderbetrokkenheid
Ouders worden nauw betrokken bij de activiteiten. Wij laten zien welke activiteiten ouders thuis kunnen doen om de algehele ontwikkeling van hun kind spelenderwijs te stimuleren, waarbij het accent ligt op de taalontwikkeling.  

Procedure inschrijven
Ouders kunnen zich inschrijven via CBS Samen Onderweg, maar ook rechtstreeks bij de voorschool. De intern begeleiders van school en de medewerkers van de voorschool beoordelen de inschrijving waarna een kind geplaatst wordt via SKG. 

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over voorschool Goudoever kunt u terecht bij SKG (contactpersoon mw. Joëlle Schultz, tel. 0183-660692) of bij CBS Samen Onderweg (contactpersoon mw. Carla Tromp, tel. 0183 – 622856).

Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend zijn genoemde medewerkers te bereiken op tel.nr. 06-86890904.

Wij werken samen met: 

  • CBS Samen Onderweg

  • Het consultatiebureau

  • De Bibliotheek

  • Bureau Jeugd en Gezin

  • Enver (voormalig Trivium Lindenhof)

  • Vivenz

Adres Peuteropvang Goudoever:
Goudoeverstraat 82
4204 XK Gorinchem
Telefoon 06-86890904
Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30-12:30 uur
LRPK-nummer: 309931150

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg