Graaf Reinald

Peuteropvang Graaf Reinald biedt opvang op maandag t/m vrijdag aan 14 peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze locatie is gevestigd in de Graaf Reinald school. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat vanaf het moment dat ze starten op de peuteropvang tot het moment dat kinderen de basisschool verlaten. 

De groepsruimte is gezellig ingericht met veel uitdagend spelmateriaal in verschillende hoeken. Ook mogen we gebruik maken van de gymzaal van school, waar onze pedagogische medewerkers spelletjes doen met de kinderen of andere activiteiten, zoals dansen.

Buiten is een groot natuurlijk speelplein. Hier kunnen de kinderen heerlijk ontdekken en spelen.

Wat maakt ons bijzonder?

Er is voldoende gelegenheid om in een veilige omgeving, zowel binnen als buiten lekker rond te rennen en te spelen.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Lucienne Baars, manager van deze locatie, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Graaf Reinald
Top Naeffstraat 26
4207 MT Gorinchem
Telefoon 0183- 640245
Openingstijden: ma t/m vr 08:30 - 12:30 uur 
LRKP-nummer: 582799193

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg