Hoog Dalem

Peuteropvang Hoog Dalem biedt opvang aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.
Onze locatie is gevestigd in basisschool de Regenboog in Hoog Dalem. Eind 2021 gaat POV Hoog Dalem verhuizen naar de nieuwe brede school Dalemplein. 

Wat maakt ons bijzonder?

Bij de peuteropvang bieden we kinderen een veilige omgeving waar  kinderen spelend kunnen leren. De emotionele en sociale ontwikkeling spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast bieden we de kinderen activiteiten aan die passen bij hun ontwikkeling en waar ze uitdaging in vinden. Kinderen spelen in een ruim en licht lokaal samen met de kleutergroepen van de basisschool. We werken nauw samen met de kleutergroepen waardoor de overgang naar de basisschool soepel verloopt. Dit geldt ook voor de warme overdracht van informatie naar ouders en school. Er is voldoende gelegenheid om in een veilige omgeving, zowel binnen als buiten lekker rond te rennen en te spelen.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Erna Koks is manager van POV Hoog Dalem. Zij en haar team heten u van harte welkom. 

Wij werken samen met:

Adres POV Hoog Dalem:
Laagdalemseweg 14 b
4208 BA Gorinchem
Telefoon 0183-724951

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30-12:30 uur. Heeft u interesse voor peuteropvang op een andere dag, dan kunt u dit aangeven bij uw inschrijving of via info@kinderopvanggorinchem.nl. Bij voldoende animo om een groep te kunnen vormen, kunnen wij de peuteropvang uitbreiden.

LRKP-nummer: 
293288574

Inspectierapport GGD

Pedagogisch werkplan POV Hoog Dalem

Protocol kinderopvang weer open

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg