Kinderopvang logobot

Bommes

Peuteropvang Bommes biedt opvang aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.
Onze locatie is gevestigd in de Anne Frank school, in de Haarwijk en is goed te bereiken met de auto en de fiets. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.

Wat maakt ons bijzonder?

Bommes heeft een gezellig, ruim lokaal met veel uitdagend spelmateriaal in verschillende hoeken. Onze ervaren pedagogische medewerksters creëren een stabiele en veilige omgeving van waaruit kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Buiten spelen hoort bij onze dagelijkse activiteiten. Op onze speelplaats kunnen kinderen heerlijk spelen en valt er veel te ontdekken. Welk weer het ook is, wij gaan bijna altijd naar buiten om lekker te bewegen en buitenactiviteiten te doen.       

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De locatiemanager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Shirley Schaap, locatiemanager, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Bommes:
Ganzenwei 10
4205 XD Gorinchem
Telefoon 0183-626996
Openingstijden: ma t/m vr 08:30-12:00 uur
LRKP-nummer: 122406758
Inspectierapport GGD

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

  • De scholen zijn weer gestart, en niet alleen voor kinderen! Onze pedagogisch medewerkers zijn, samen met een aanta… https://t.co/g5gp5hsCBl via @KinderopvangSKG

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:Papland 4b 
4206 CL Gorinchem
Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

peuteropvang-€-7.42.png

SBB beeldmerk.png