Bommes

Peuteropvang Bommes biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.
Onze locatie is gevestigd in de Anne Frank school, in de Haarwijk en is goed te bereiken met de auto en de fiets. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.

Wat maakt ons bijzonder?

Bommes heeft een gezellig, ruim lokaal met veel uitdagend spelmateriaal in verschillende hoeken. Onze ervaren pedagogische medewerksters creëren een stabiele en veilige omgeving van waaruit kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Buiten spelen hoort bij onze dagelijkse activiteiten. Op onze speelplaats kunnen kinderen heerlijk spelen en valt er veel te ontdekken. Welk weer het ook is, wij gaan bijna altijd naar buiten om lekker te bewegen en buitenactiviteiten te doen.       

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Lucienne Baars is de manager van deze locatie, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Bommes:
Ganzenwei 10
4205 XD Gorinchem
Telefoon 0183-626996
Openingstijden: ma t/m vr 08:30-12:30 uur
LRKP-nummer: 122406758

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg