De Zonnewijzer

Peuteropvang de Zonnewijzer gehuisvest in Brede School Schuttersplein. Een nieuwe en moderne locatie, met twee peutergroepen van ieder maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Samen met buitenschoolse opvang Schuttersplein, basisschool Samen Onderweg, de Cirkel en Syndion maken we gebruik van de mogelijkheden van dit gebouw. Door deze samenwerking kunnen we kinderen optimale ontwikkelingskansen bieden. De Zonnewijzer ligt vlak bij het ziekenhuis en is goed te bereiken met de auto en de fiets. Het Piazzacentrum en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Er is voldoende gelegenheid om in een veilige omgeving, zowel binnen als buiten, lekker rond te rennen en te spelen. De groepsruimtes zijn gezellig ingericht met veel uitdagend spelmateriaal. Ook hebben we een apart speellokaal waar we sport- en spel activiteiten aanbieden. Het nieuwe gebouw is gericht op de eigen ontwikkeling van kinderen. Ons open deurenbeleid sluit hierbij aan. We zetten letterlijk en figuurlijk de deuren van beide groepen op vastgestelde tijden open, zodat kinderen de ruimte krijgen om hun leefomgeving te vergroten en te ontdekken. Door het opendeuren beleid verbreden we het spelaanbod en krijgen kinderen meer ruimte en keuzemogelijkheden. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de behoefte van de groep en het individuele kind. 

Buiten spelen doen we dagelijks op onze natuurlijke buitenspeelplaats waar veel te ontdekken is. Spelen in de verstophut, in de zandbak met een echte waterspeelmuur of even uitrusten op één van onze keien in de tuin.   

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met  het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee vergroten we de ontwikkelingskansen van kinderen. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod en werken met wisselende thema’s, waardoor alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod komen.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen of meer informatie? Manager van deze locatie, Lucienne Baars en het team van peuteropvang De Zonnewijzer vertellen u graag meer. 

Wij werken samen met:

Adres de Zonnewijzer:
Stalkaarsen 17 C
4205 PG Gorinchem
Telefoon 0183-620687
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:30 - 12:30 uur en in de middag van 13.00-17.00 uur.
LRKP-nummer: 320489681

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg