Ookie Dookie

Peuteropvang Ookie Dookie biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze locatie zit in een gebouw samen met basisschool JP Waale, kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.

De Lingewijk is goed bereikbaar met de auto en de fiets. Industrieterrein Papland en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand. In hetzelfde gebouw zitten ook kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. 

Wat maakt ons bijzonder?
Ookie Dookie heeft een gezellig, ruim lokaal met veel uitdagend spelmateriaal. Onze ervaren pedagogische medewerksters creëren een stabiele en veilige omgeving van waaruit kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.  Buiten spelen hoort bij onze dagelijkse activiteiten. Op onze speelplaats kunnen kinderen heerlijk spelen en valt er veel te ontdekken. Welk weer het ook is, wij gaan bijna altijd naar buiten om lekker te bewegen en buitenactiviteiten te doen. 

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen?
Lucienne Baars, manager van deze locatie, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Ookie Dookie:
H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM Gorinchem
Telefoon 0183-625547
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:15-12:15 uur.
Op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur de 3+ groep. 

LRKP-nummer: 543209581

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg