Kinderopvang logobot

Pippeloentje

Peuteropvang Pippeloentje ligt in de nieuwbouwwijk De Dalemse Donken, aan de rand van Gorinchem en biedt opvang aan maximaal 14 peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze peuteropvang is onderdeel van het IKC Merweplein, waar behalve basisschool de Merwedonk, ook ons kinderdagverblijf Nijntje en buitenschoolse opvang BSO Merweplein gevestigd zijn. 

Wij zijn goed te bereiken per fiets of auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom het gebouw. Dalem, bedrijventerrein Oost en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Pippeloentje heeft een gezellig, ruim lokaal met veel uitdagend spelmateriaal in verschillende hoeken. We hebben een eigen, afgeschermde buitenruimte en vlakbij onze peuteropvang ligt een leuk groot veld, waar we regelmatig naar toe gaan. Welk weer het ook is, wij gaan bijna altijd naar buiten om lekker te bewegen en buitenactiviteiten te doen.

Omdat we in het IKC Merweplein zitten, werken we ook samen met het kinderdagverblijf en soms met de buitenschoolse opvang. We werken met steeds wisselende thema’s, waarbij alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen en uw kind verzekerd is van een leuke en leerzame tijd op onze peuteropvang. Bij ieder thema bedenken we leuke creatieve activiteiten en zingen we bijpassende liedjes. 

We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool. 

Bent u enthousiast geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op onze locatie.

De locatiemanager
Erna Koks is locatiemanager van Pippeloentje. Zij en haar team heten u van harte welkom.

 

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Pippeloentje
Merwe Donk 2
4207 XB Gorinchem
Telefoon 0183 – 660 617
Openingstijden: ma  t/m vr van 08:45 - 12:15 uur en van 13:00 – 16:30 uur m.u.v woensdagmiddag
LRKP-nummer : 146767032
Inspectierapport GGD

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.