Villa Kakelbont

Peuteropvang Villa Kakelbont is gevestigd in Brede School Gildenplein en biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Wij zijn goed te bereiken met de auto en de fiets. Het ziekenhuis, Piazzacentrum en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Er is voldoende speelgelegenheid in een veilige omgeving. Zowel binnen als buiten kunnen de kinderen lekker rond rennen en spelen.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De manager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Annelies Tobe, manager van deze locatie, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Het team van peuteropvang Villa Kakelbont heet u van harte welkom!

Adres Peuteropvang Villa Kakelbont:
Wijnkoperstraat 5
4204 HA Gorinchem
Telefoon 0183-616593
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:30-12:30 uur en op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00-17:00 uur.
LRKP-nummer : 144555669

Inspectierapport GGD

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg