Kinderopvang logobot

Villa Kakelbont

Peuteropvang Villa Kakelbont is gevestigd in Brede School Gildenplein en biedt opvang aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Wij zijn goed te bereiken met de auto en de fiets. Het ziekenhuis, Piazzacentrum en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Er is voldoende speelgelegenheid in een veilige omgeving. Zowel binnen als buiten kunnen de kinderen lekker rond rennen en spelen.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE ), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De locatiemanager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen? Soenita Nannan, locatiemanager, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Het team van peuteropvang Villa Kakelbont heet u van harte welkom!

Adres Peuteropvang Villa Kakelbont:
Wijnkoperstraat 5
4204 HA Gorinchem
Telefoon 0183-616593
Openingstijden: ma t/m vr van 08:30-12:00 uur en op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00-16:30 uur.
LRKP-nummer : 144555669
Inspectierapport GGD

Volg ons op Twitter en LinkedIn

twitter.jpg  linkedin.png

  • De scholen zijn weer gestart, en niet alleen voor kinderen! Onze pedagogisch medewerkers zijn, samen met een aanta… https://t.co/g5gp5hsCBl via @KinderopvangSKG

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:Papland 4b 
4206 CL Gorinchem
Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

peuteropvang-€-7.42.png

SBB beeldmerk.png