Tarieven Peuteropvang (POV)

Kinderopvang inclusief

Uw kind laten spelen op één van onze peuteropvang locaties is een goede keuze. Spelenderwijs worden kinderen geholpen in het groter groeien en de volgende stap naar de basisschool te maken. 

Uw kind is twee dagdelen op de peuteropvang. Eten en drinken wordt door ons verzorgd. 

Tarief

Bent u tweeverdiener, alleenstaande eenverdiener of volgt u een traject naar werk (reïntergreren, studeren of een verplichte inburgeringscursus volgen), dan kiest u voor het tariefoverzicht 2024.
De tarieven vermeld in de tabel zijn bruto bedragen. Wat de opvang u daadwerkelijk kost is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. U kunt hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Meer hierover kunt u lezen op de site van de belastingdienst www.toeslagen.nl.

Bent u eenverdiener (kostwinnergezin) of werkloze alleenstaande ouder, dan komt u in aanmerking voor een bijdrage volgens de ouderbijdragetabel 2023.

Via de belastingdienst, telefoonnummer 0800 – 0543, vraagt u uw inkomensverklaring (voorheen IB60 formulier) en dat van uw partner aan. U levert ieder jaar opnieuw, uw inkomensgegevens aan bij het Servicebureau van SKG.  

Uw kosten berekenen

Wat de opvang daadwerkelijk voor u kost, is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Heeft u met ons een overeenkomst afgesloten dan kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kunt u hier meer over lezen en een proefberekening maken voor uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen?
Dan kunt u terecht bij onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies. Van 08:30-12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183-660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl.

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg