Tarieven Peuteropvang (POV)

Kinderopvang inclusief

Uw kind laten spelen op één van onze peuteropvang locaties is een goede keuze. Spelenderwijs worden kinderen geholpen in het groter groeien en de volgende stap naar de basisschool te maken. 

Uw kind is twee dagdelen op de peuteropvang. Eten en drinken wordt door ons verzorgd. 

Tarief

Bent u tweeverdiener, alleenstaande eenverdiener of volgt u een traject naar werk (reïntergreren, studeren of een verplichte inburgeringscursus volgen), dan kiest u voor het tariefoverzicht 2021.
De tarieven vermeld in de tabel zijn bruto bedragen. Wat de opvang u daadwerkelijk kost is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. U kunt hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Meer hierover kunt u lezen op de site van de belastingdienst www.toeslagen.nl.

Bent u eenverdiener (kostwinnergezin) of werkloze alleenstaande ouder, dan komt u in aanmerking voor een bijdrage volgens de ouderbijdragetabel 2021.

Via de belastingdienst, telefoonnummer 0800 – 0543, vraagt u uw inkomensverklaring (voorheen IB60 formulier) en dat van uw partner aan. U levert ieder jaar opnieuw, uw inkomensgegevens aan bij het Servicebureau van SKG.  

Betaling vindt bij voorkeur plaats door middel van automatische incasso. Wanneer u kiest voor een automatische incasso krijgt u bovendien éénmalig een korting van € 10,00! 

Heeft u vragen?
Dan kunt u terecht bij onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies. Van 08:30-12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183-660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl.

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg