Kinderopvang logobot

Kinderopvang Plus Zaza

Kinderopvang  Zaza is een opvang Plus die wij bieden op onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties. Soms is er behoefte aan opvang die meer biedt dan de reguliere kinderopvang, maar waarbij het (nog) niet meteen nodig is om naar een specialistische dagopvangvoorziening te gaan. Kinderopvang Plus Zaza biedt op dat moment extra handen op de groep en helpt de pedagogisch medewerker en de ouders met  gespecialiseerde begeleiding. 

Dat is wat wij noemen passende kinderopvang!

Wat maakt ons bijzonder?
Kinderopvang Plus is een samenwerkingsverband tussen SKG, Syndion, Trivium Lindenhof en de scholen in Gorinchem. Samen zoeken wij naar de best passende begeleiding en opvang voor uw kind. Kinderen kunnen ook geplaatst worden met een indicatie vanuit Syndion.  

Het begeleidingsteam van Kinderopvang Plus Zaza bestaat uit ervaren hbo pedagogisch medewerkers die de kinderen, medewerkers en ouders een stabiele basis bieden, zodat de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over  “Kinderopvang Plus Zaza “? Bel gerust om een afspraak te maken of voor informatie. U bent van harte welkom! Sonja Bijl en Marjon Verhoeks vertellen u graag meer. 

Wij werken samen met: 

Syndion;
Trivium Lindenhof;
•Werkgroep Sociaal netwerk
Basisscholen in Gorinchem.

Sonja of Marjon zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 - 12:30 uur via ons Servicebureau 0183 – 660 692 of per e-mail: zaza@kinderopvanggorinchem.nl

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.