Vakantieopvang

De herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie maar ook de zomervakantie, kinderen kijken ernaar uit. Voor ouders is het soms puzzelen: “hoe combineer ik mijn werk met al die weken schoolvakantie?”

Stichting Kindercentra Gorinchem biedt dé oplossing
Ons uitgebreide vakantieprogramma, is voor ieder kind een feest!
Op de vakantie BSO-locaties van SKG, te weten BSO Talentenplein, BSO Merweplein, BSO Dalemplein, BSO Gildenplein voor de 4-7 jarigen en voor de 8-plussers BSO Dalemplein en BSO Schuttersplein, wordt tijdens de vakanties allerlei leuke activiteiten georganiseerd, iedere dag weer. Zowel op onze locatie als daarbuiten. 
Soms werken we met centrale locaties waar kinderen naar toe gaan, samen met hun groepsgenootjes en eigen bekende pedagogisch medewerkers.

Iedere locatie heeft een programma, afgestemd op de (leeftijds)groep van de BSO.

Tijdens de vakanties organiseert SKG op de centrale BSO's en de speciale 8+ BSO's een fantastisch vakantieprogramma.

Wilt u een extra dag afnemen tijdens de vakantie? Dat kan! Zo hoeft uw kind niets te missen van onze leuke programma.

Een aparte 8+ BSO mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Uit de evaluaties van voorgaande jaren bleek dat de kinderen vanaf 8 jaar een aparte BSO super cool vinden. Ze vinden het heel prettig om met leeftijdsgenoten activiteiten te doen, die ook echt gericht zijn op hun leeftijd. 

Dit sluit ook aan op de onderzoeken die worden gedaan naar kinderen van deze leeftijd. In dit filmpje kunt u zien waarom een BSO voor oudere kinderen belangrijk is: 

https://www.youtube.com

SKG werkt vanuit de behoefte van het kind en zijn/haar ontwikkeling. De 8+ vakantie BSO is daar een logisch gevolg van. Kinderen hebben zo meer uitdaging, meer voldoening en meer plezier.

Alleen vakantieopvang nodig?

SKG biedt de uitkomst. Uw kind is van harte welkom op één van onze BSO's! Wilt u opvang op een BSO-locatie waar bijvoorbeeld vriendjes of vriendinnetjes van uw kind zijn Ook dat is geen probleem!
Op onze BSO's worden tijdens de vakanties allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Er is iedere dag wat leuks te doen in de vakantie.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan snel naar onze BSO-locaties op deze website en maak een afspraak om een bezoekje te brengen aan één van onze locaties.

Wilt u meer weten over de plaatsing of inschrijving? Onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies  staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Van 08:30 – 12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183 – 660692.

Wilt u zich inschrijven?
Dat kan! Stuur een e-mail naar info@kinderopvanggorinchem.nl o.v.v. vakantieopvang. Vermeld daarbij de naam en geboortedatum van uw kind en de gewenste opvangdagen.

Tarieven 

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg