Kinderdagverblijf

Onze kinderdagverblijven (KDV) zijn verspreid over heel Gorinchem en bieden opvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar.

Verticaal of horizontaal?

Wanneer je je kind aanmeldt voor een kinderdagverblijf, is er een keuze voor een verticale groep of een horizontale groep. In een horizontale groep zitten de kinderen van dezelfde leeftijdscategorie bij elkaar, in een verticale groep zitten kinderen van alle leeftijden bij elkaar. Beide groepen hebben zo hun voor- en nadelen, er is dan ook geen ‘goede of foute’ keuze. In deze film laten we zien wat de verschillen tussen een verticale en horizontale groep zijn.

In de ochtend of in de middag krijgen onze peuters actieve en uitdagende activiteiten aangeboden, zodat ze kunnen ontdekken en experimenteren. Dit kan in de locatie zijn, maar ook maken wij  wandelingen in de omgeving en uitstapjes naar de speeltuin.

De baby’s en dreumesen kunnen op die momenten in alle rust en geborgenheid hun eigen ritme volgen en genieten van een activiteitenaanbod op hun eigen niveau met vertrouwde pedagogisch medewerkers. 

Babygroepen

In KDV De Speeldoos en Villa Hup bieden wij opvang aan in babygroepen. Kinderen kunnen in deze groepen, speciaal ingericht voor baby’s, komen spelen tot ca 20 maanden, afhankelijk van hun ontwikkeling. 

Flexibel
Wij denken graag met u mee. Heeft u opvang bij ons maar wilt u een keer extra opvang? Bij ons is dat mogelijk. Vraag ernaar bij onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies op het Servicebureau.

Openingstijden en plaatsing
Wij zijn het hele jaar open op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:30 uur, met uitzondering van feestdagen

Uw kind kan bij ons geplaatst worden voor minimaal één hele dag en maximaal vijf hele dagen.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel naar onze Locaties op deze website en maak een afspraak om een bezoekje te brengen aan één van onze locaties.

Wilt u meer weten over de plaatsing of inschrijving? Onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Van 08:30–12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183–660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl

Inschrijven
Tarieven

Volg ons op LinkedIn en YouTube

yt_icon_50.png  linkedin.png

Uw kosten berekenen

 
calculator-solid.svg Bereken hier wat uw netto bijdrage wordt.
 

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg