Kinderdagverblijf

Onze kinderdagverblijven (KDV) zijn verspreid over heel Gorinchem en bieden opvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar.

Verticale groepen
We werken met een verticale groepsindeling. Het is een nabootsing van een gezinssituatie, waarbij er ook vaak jongere of oudere broertjes of zusjes aanwezig zijn. In iedere groep verblijven kinderen van 0 tot 4 jaar, die zich naar eigen niveau en interesse kunnen ontwikkelen.

In de ochtend of in de middag krijgen onze peuters actieve en uitdagende activiteiten aangeboden, zodat ze kunnen ontdekken en experimenteren. Dit kan in de locatie zijn, maar ook maken wij  wandelingen in de omgeving en uitstapjes naar de speeltuin.

De baby’s en dreumesen kunnen op die momenten in alle rust en geborgenheid hun eigen ritme volgen en genieten van een activiteitenaanbod op hun eigen niveau met vertrouwde pedagogisch medewerkers. 

Babygroepen

In KDV De Speeldoos en Villa Hup bieden wij opvang aan in babygroepen. Kinderen kunnen in deze groepen, speciaal ingericht voor baby’s, komen spelen tot ca 20 maanden, afhankelijk van hun ontwikkeling. 

Flexibel
Wij denken graag met u mee. Heeft u opvang bij ons maar wilt u een keer extra opvang? Bij ons is dat mogelijk. Vraag ernaar bij onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies op het Servicebureau.

Openingstijden en plaatsing
Wij zijn het hele jaar open op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:30 uur, met uitzondering van feestdagen

Uw kind kan bij ons geplaatst worden voor minimaal één hele dag en maximaal vijf hele dagen.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel naar onze Locaties op deze website en maak een afspraak om een bezoekje te brengen aan één van onze locaties.

Wilt u meer weten over de plaatsing of inschrijving? Onze medewerkers van de afdeling Planning, Plaatsing en Advies staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Van 08:30–12:30 uur zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0183–660 692 of per e-mail info@kinderopvanggorinchem.nl

Inschrijven
Tarieven

Volg ons op Twitter en LinkedIn

yt_icon_50.png  linkedin.png

SKG, in een nieuw jasje!

Neem contact met ons op

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b
4206 CL Gorinchem

Mail ons

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.

2.jpg